خانه هنرمندان تهران ، پاتوقی بی چون و چرا
به گزارش مجله آی سیب، کافه این پارک زبانزد است. همه آنجا را می شناسند. نیمی از آن داخل خانه و نیم دیگرش بیرون، روی بالکن است. جان می دهد برای خلوت کردن با خود. قرار های عصرانه و یا ملاقات با دوستان.
جهت دریافت خدمات اجرای ساخت روف گاردن با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. روف گاردن و بام سبز با بهترین قیمت و بهترین کیفیت را از ما بخواهید.
نمی دانم چه صیغه ای ایست که نمی گردد هیچ اسم دیگری را جز خانه هنرمندان روی اینجا گذاشت. پارک ایرانشهر؟ بوستان ایرانشهر؟ بوستان هنر؟ نه نمی گردد که نمی گردد. اینجا بی برو برگرد پارک هنرمندان است. با محیطی هنری. با مجسمه ها و تندیس های بیشمار که نمادی از طبیعت و عرفان هستند. اینجا همواره پاتوق هنرمندان بوده است. محل تجمع هنر دوستان. با آمد و رفت بزرگان رشته های مختلف هنری. حالا! خانه هنرمندان هم نیز در همین بوستان قرار گرفته است. اینجاست که می گوییم پارک هنرمندان پاتوق بی چون و چرای هنری هاست. سرویس گردشگری امروز سری به این پارک زده است، به خانه هنرمندان. با خبرنگاران بمانید تا ببینیم در این پارک چه خبر است.
پارک هنرمندان تهران
اینجا مکانی برای تجمع و بحث و تبادل بین هنرمندان است. شاید بیشتر قرار های مهم شان را هم اینجا می گذارند. از یک سو به تئاتر شهر نزدیک است. از سویی دیگر به خانه تئاتر، از یک طرف هم به دانشگاه هنر و خلاصه اینجا، یک جوری مثل لانه زنبور می ماند. شاید برای همین هم هست که همه این پارک را به خانه هنرمندان می شناسند و حتی در اینترنت هم به همین نام جستجو می گردد، تا پارک هنرمندان. در تماشاخانه ایرانشهر هم تئاتر های مختلفی اجرا می گردد. در پارک، گاهی نمایشگاه هایی فصلی هم برپا شده و می توانید خود را با یک صنایع دستی کوچک شادمان کنید.
تاریخچه خانه هنرمندان
خانه هنرمندان در یک باغ قجری به نام باغ فیشر، که یکی از شاهزادگان قاجار بود، ساخته شد. در زمان جنگ جهانی دوم متفقین آنجا را انبار اسلحه کردند؛ و تا سال 1375 نیروهای نظامی ایران، این ملک را در اختیار داشتند تا اینکه شهرداری آن را خرید و آرام آرام به شکل امروزی در آمد. و چون محل رفت و آمد هنرمندان و هنردوستان بود، به پارک هنرمندان و سپس، باز هم آرام آرام به نام خانه هنرمندان مشهور شد.
پارک خانه هنرمندان
اینجا یکی از آن پارک های باصفای تهران برای عصرهای روزهای سرد پاییزی است. چه بسا زمستان هم. فقط مخصوص هنرمندان نیست که شما نتوانید به آنجا بروید، هر گردشگر و یا حتی رهگذر هم چه هنر را دوست داشته باشد و چه نه باز هم می تواند به آن سر بزند. چون اینجا همه را راضی می نماید. پارکی وسیع و از نظر بصری چشم نواز. چمن مصنوعی هم برای ورزش دوستان دارد. آثار هنری و تندیس های پارک هم برای همه نوع سلیقه جذاب است. برای پیاده روی در شب های سرد جان می دهد. گالری ها، فروشگاه های صنایع دستی و کافه هم دارد. اصلاً چه خوب که یک لیوان چای گرم و یا قهوه نیم روزی سفارش دهید و در حالی که گرمایش دستتان را گرم می نماید، در پارک قدم بزنید و خاطرات ناب تان را به یاد آورید.
خانه هنرمندان
این خانه وسط پارک قرار گرفته است در زمینی باز که از هر سو دیده می گردد. رنگ زمینه اش آبی است. حوضی بسیار دیدنی هم مقابلش هست. در دو سوی ورودی اش دو تندیس دیدنی قرار گرفته که معمولاً سوژه عکاسان می گردد. داخل این نگارخانه واره، نمایشگاه و سالن نمایش و فروشگاه و کلاس های مختلف و کافی شاپ و… وجود دارد. خانه هنرمندان یک فروشگاه عرضه محصولات هنری دارد. انواع مجسمه های رومیزی و زیبا، لیوان های سفالی، کوله های برزنتی، همه جور صنایع دستی، دفتر یادداشت های فانتزی و چه و چه و چه اینجا پیدا می گردد. اصلاً این طور برایتان بگویم: از این چیزهای هنری آنجا می توانید بخرید.
امکانات پارک هنرمندان
- کتابخانه
- کتابفروشی
- نگارخانه
- آبنما
- کافه رستوران با انواع غذاهای گیاهی
- نمازخانه
- سرویس بهداشتی
رستوران خانه هنرمندان
کافه این پارک زبانزد است. همه آنجا را می شناسند. نیمی از آن داخل خانه و نیم دیگرش بیرون، روی بالکن است. جان می دهد برای خلوت کردن با خود. قرار های عصرانه و یا ملاقات با دوستان. میز های کوچک و زیبایی دارد. غذا هم سرو می نماید و بعضی از آن ها گیاهی (وگن) است. رستوران خانه هنرمندان هم معروف است. فروشگاه محصولات گیاهی هم دارد که می توانید کالباس های وِگَن هم از آنجا بخرید.
آدرس خانه هنرمندان
آدرس : خیابان طالقانی، خیابان فرصت (موسوی) شمالی، ضلع جنوبی پارک هنرمندان (باغ هنر) قرار گرفته است.
مترو: باید در ایستگاه طالقانی پیاده شوید و پس از کمی پیاده روی به سمت غرب، از فرصت شمالی به پارک هنرمندان برسید.
شاید مترو بهترین گزینه برای رسیدن به این خانه باشد. اما اگر پیاده گرد باشید از سمت هفت تیر هم می توانید در خیابان هنرمند رفته و به پارک هنرمندان بروید.
سواری شخصی: اگر از خیابان سپهبد قرنی وارد شدید، باید از خیابان اراک داخل شده و در تقاطع ایرانشهر پارک را ببینید.