آنتن های نانویی با چاپ سه بعدی برای استفاده در ناسا ساخته شد

به گزارش مجله آی سیب، با هدف تامین احتیاج ناسا به آنتن های سبک، ارزان و کارا، محققان از چاپ سه بعدی برای فراوری آنتن های گرافنی استفاده می نمایند.

آنتن های نانویی با چاپ سه بعدی برای استفاده در ناسا ساخته شد

از وبلاگ اپراتور گفتگو دیدن فرمایید و کلی مقاله و خبر جالب مطالعه نمایید.

به گزارش گروه فناوری خبرنگاران، با هدف تامین احتیاج ناسا به آنتن های سبک، ارزان و کارا، محققان از چاپ سه بعدی برای فراوری آنتن های گرافنی استفاده می نمایند، آنتن هایی که قابلیت رول شدن داشته و می تواند در فضا به سادگی باز شده بدون اینکه احتیاج به باتری داشته باشد.

مگی چن، استادیار دانشگاه ایالتی تگزاس 15 سال روی ساخت مواد مناسب برای فراوری مدار های الکترونیکی انعطاف پذیر کار نموده است تا با استفاده از این مواد بتوان آنتن های جدید برای استفاده در برنامه های مسافرت فضایی ناسا فراوری کرد.

انتظار می رود که کار چن و همکارانش منجر به ساخت آنتن های چاپ شده سه بعدی مبتنی بر گرافن گردد، آنتن هایی که جایگزین آنتن های استاندارد فعلی از جنس نقره می گردد. دانشگاه ایالتی تگزاس محیط مناسبی برای پشتیبانی از این نوع تحقیقات است و یکی از معدود دانشگاه هایی است که فناوری لازم برای ساخت ادوات الکترونیک انعطاف پذیر را داراست.

هدف از این تحقیقات، فراوری آنتنی است که عملکرد متفاوتی نسبت به آنتن های استاندارد رایج دارد. چن و همکارانش به دنبال ساخت آنتنی هستند که سبک و کوچک تر از آنتن های فعلی باشد و بتواند کارایی بالاتری برای استفاده در فضا داشته باشد. این گروه در صدد ساخت آنتنی هستند که قابلیت رول شدن داشته باشد، بتوان آن را به فضا فرستاد و زمانی که به فضا رسید به صورت خودآرا باز شده و کار کند.

این گروه تحقیقاتی دریافتند که با استفاده از گرافن می توان آنتنی ارزان، بادوام، منعطف و کوچک ساخت، از این رو گرافن در کانون تحقیقات این گروه نهاده شد.

هرچند این آنتن برای استفاده در ناسا طراحی و ساخته می گردد، اما پتانسیل کاربردی زیادی داشته و می توان از آن در صنعت الکترونیک مصرفی، پزشکی، تلفن های هوشمند و هوافضا استفاده کرد. در هر یک از این حوزه ها، آنتن ها نقش بسیار مهمی ایفا می نمایند و ارائه یک طراحی جدید و انقلابی می تواند اثرات شگرفی در این محصولات داشته باشد.

چن پیش بینی می نماید که صنایع متعددی از این فناوری متاثر خواهند شد. تنها ناسا نیست که به دنبال آنتن های کوچک، ارزان و کارا است بلکه شرکت های زیادی علاقه مند به چنین فناوری هستند.

چاپ سه بعدی آنتن گرافنی موجب می گردد که هزینه ساخت این محصولات کاهش یافته و موقعیت آنتن گرافنی نسبت به آنتن های نقره در بازار بهبود پیدا کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 7 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: isibcase.ir شناسه مطلب: 632

به "آنتن های نانویی با چاپ سه بعدی برای استفاده در ناسا ساخته شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنتن های نانویی با چاپ سه بعدی برای استفاده در ناسا ساخته شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید