تعلیق اقامه نماز و حضور نمازگزاران در حرمین شریفین

به گزارش مجله آی سیب، دولت سعودی در راستای اجرای طرح پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، اقامه نماز و حضور نمازگزاران در حرمین شریفین را به حالت تعلیق درآورده است.

تعلیق اقامه نماز و حضور نمازگزاران در حرمین شریفین

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از الاخباریه، عربستان سعودی در پی شیوع ویروس کرونا از اقامه نماز در حرمین شرمین در مکه مکرمه و مدینه منوره، موقتا جلوگیری به عمل آورده است.

مقامات سعودی می گویند که تعلیق اقامه نماز در حرمین شریفین در مکه و مدینه به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا و در راستای اجرای طرح پیشگیری و مقابله با این ویروس است.

دولت سعودی در تاریخ ششم مارس، مسجد الحرام در مکه مکرمه و مسجدالنبی (ص) در مدینه منوره را پس از بستن این دو مکان مقدس به دلیل شیوع کرونا بازگشایی کرد.

عربستان سعودی چند روز پیش نیز با گسترش بیماری کرونا حج عمره و انجام زیارت در شهر های مکه مکرمه و مدینه منوره برای زائران خارجی را تعلیق کرده بود.

وزارت بهداشت عربستان سعودی در آخرین آمار خود مربوط به تلفات ویروس کرونا، تعداد افراد مبتلا به این ویروس در این کشور را 171 نفر اعلام کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 19 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: isibcase.ir شناسه مطلب: 910

به "تعلیق اقامه نماز و حضور نمازگزاران در حرمین شریفین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تعلیق اقامه نماز و حضور نمازگزاران در حرمین شریفین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید