در چهارمین سه شنبه های صنعتی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان چه گذشت؟

به گزارش مجله آی سیب، خبرنگاران/کرمان در چهارمین برنامه سه شنبه های صنعتی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان، واحد تولیدی سپهرآلیاژ قطعه ریزانمورد بازدید قرار گرفت.

در چهارمین سه شنبه های صنعتی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان چه گذشت؟

به گزارش خبرنگاران، مرتضی ضیاءالدینی رئیس هیأت مدیره این شرکت عصر امروز 21 دی ماه در حاشیه این بازدید با اشاره به تولید قطعات آلیاژ رنگی مورد نیاز صنایع استان کرمان در این واحد تولیدی، از ثبت برند این شرکت خبر داد و گفت: این واحد تولیدی مجهز به آزمایشگاه است.

وی اضافه نمود: ماهانه ظرفیت 10 تن شیرآلات را داریم و قطعات را بر اساس استانداردهای ملی و بین المللی تولید می کنیم.

ضیاءالدینی با قدردانی از مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان برای رقم زدن سه شنبه های صنعتی، ابراز کرد: قطعا این برنامه مثمر ثمر خواهد بود و می تواند به حل مسائل واحدهای منطقه بینجامد.

وی با اشاره به اشتغالزایی 15 نفری در این واحد تولیدی، حمایت مسئولان را لازمه ایجاد رقابت بین صنایع دانست.

روح الله بهرامشاهی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان نیز اظهار کرد: باید برنامه ریزی شود مسئولان شرکت مس از این واحد و سایر واحدهایی که قطعات مورد نیاز مس را تولید می کنند، بازدید داشته باشند که در جهت رفع مسائل این واحدها بتوانند کاری انجام دهند.

وی ادامه داد: برای حمایت از صنایع، بانک ها باید به سمت حمایت از تولید سوق داده شوند و به صنعتگران واقعی تسهیلات بپردازند و تسهیلاتی که به نام صنعت داده می شود، در جای غیر هزینه نشود.

بهرامشاهی با بیان اینکه چرخه تولیدی در خصوص صنایع مورد نیاز مس در منطقه تعریف شود، مطرح نمود: این زنجیره تولید می تواند نیازهای مس را هم برآورده کند و به نفع خود مس خواهد بود.

در ادامه، کارخانه ریشه گستر ویرا، بازدید شد.کارخانه ای که در زمینه تولید الکل فعالیت می کند و معطل مجوز سازمان غذا و دارو است و به دلیل برخی مسائلی که در این خصوص داشته، مجبور به تعدیل کلیه نیروهای خود شده است.

ابراهیم صداقتی مدیرعامل این شرکت طی سخنانی مشکل مجوز این واحد تولیدی را ذکر کرد که سازمان غذا و دارو باید آن را صادر کند و از سایر بروکراسی های اداری برای راه اندازی این مجموعه سخن به میان آورد.

وی مطرح نمود: مواد اولیه محصول ما، خرمای ضایعاتی است و با توجه به اینکه 100 هزار تن خرمای ضایعاتی در استان کرمان وجود دارد، در تأمین آن مسئله ای نداریم.

صداقتی اضافه نمود: اگر مسئولان کمک کنند مسائل حل شود، در صورت راه اندازی می توانیم 8 نفر اشتغالزایی کنیم.

این تولیدکننده اظهار داشت: 10 درصد از مواد اولیه تبدیل به الکل می شود و مابقی به کمپوست و کودهای آلی که برای باغات پسته بسیار غنی و از طرفی ارزان قیمت است، تبدیل می شود.

بهرامشاهی در حاشیه این بازدید طی تماس با سلطانخواه معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان درخواست کرد ظرف یکی ، دو روز آینده از این واحد بازدید انجام دهند و کارگروه مشترک منطقه ویژه و معاونت غذا و دارو تشکیل شود تا نسبت به حل مسائل این واحد تولیدی اقدامات لازم صورت گیرد.

دکتر سلطانخواه نیز این درخواست را پذیرفت و قول پیگیری مسائل این واحد برای اخذ مجوز را داد.

سه تن از بازنشستگان مجتمع مس سرچشمه رفسنجان هم واحد تولیدی شیمی سیلیکات (تولید قطعات پلیمری) را راه اندازی کرده اند که بتوانند اشتغالزایی کنند.

این واحد تولیدی مواد اولیه خود را از سرباره های مس تأمین می کند و در حال حاضر 7 نفر اشتغالزایی دارد.

به گفته اسماعیل زاده مسئول این واحد تولیدی، با توجه به ظرفیتی که در این واحد تولیدی هست، تا 30 نفر اشتغالزایی هم پیش بینی می شود.

بهرامشاهی با تأکید بر اینکه منطقه ویژه اقتصادی باید رشد و توسعه پیدا کند، شرح داد: ظرفیت اشتغالزایی بیش از 10 هزار نفر در این منطقه وجود دارد و فارغ از هر نوع گرایش سیاسی از سرمایه گذاران استقبال می کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 3 خرداد 1401 بروزرسانی: 3 خرداد 1401 گردآورنده: isibcase.ir شناسه مطلب: 2058

به "در چهارمین سه شنبه های صنعتی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان چه گذشت؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در چهارمین سه شنبه های صنعتی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان چه گذشت؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید