شلغم ها را این گونه بپزید تا همه عاشقش شوند
به گزارش مجله آی سیب، شلغم سطح قند خون را کنترل می نماید و ضد التهاب است و در برابر باکتری ها از شما محافظت می نماید. به همین علت در سرماخوردگی و گلو درد پخت شلغم بسیار توصیه شده است.
در این مطلب می توانید برترین روش پخت شلغم را که بسیار نو و کاربردی است یاد بگیرید. شما می توانید شلغم را با نمک و بدون آب بپزید یا می توانید کمی نمک و شکر اضافه کنید و روی مواد آب بریزید و میل کنید که هر دو روش طعم بسیار خوبی دارد. شلغم میوه نیست بلکه ریشه گیاه است و یکی از مهم ترین محصولات باغی در سراسر جهان است که در پاییز و زمستان تهیه می گردد و خواص فوق العاده ای دارد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای برترین روش پخت شلغم با نمک
- شلغم 5 عدد
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه شلغم بدون آب
مرحله اول
ابتدا باید شلغم ها را خوب بشویید و سر و ته شلغم را کمی برش بزنید. کف قابلمه خود را یک لایه ضخیم نمک بریزید؛ مانند عکس. همان طور که شلغم ها خیس هستند روی نمک بگذارید.
مرحله دوم
در ادامه باید در قابلمه را بگذارید و روی شعله گاز قرار دهید. چند لحظه ابتدایی شلعه گاز را زیاد کنید تا قابلمه داغ گردد. سپس حرارت را کم کنید و به مدت30 الی 40 دقیقه زمان دهید تا شلعم ها بپزند. به همین راحتی شلغم شما حاضر می گردد.
مواد لازم برای تهیه برترین روش پخت شلغم
- شلغم 4 عدد
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق غذاخوری
- آب 3 پیمانه
- آب لیمو، نمک، گلپر و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه شلغم سفید بدون تغییر رنگ
مرحله اول
ابتدا باید شلغم ها را خوب بشویید و داخل قابلمه مورد نظر بگذارید و شکر و نمک را بریزید و روی مواد را با آب بپوشانید. ابتدا حرارت را بالا ببرید و وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا شلغم خوب بپزد و آب اضافی آن تبخیر گردد.
مرحله دوم
وقتی شلغم ها پختند باید آن ها را برش بزنید. روی آن به دلخواه کمی آب لیموترش و نمک و فلفل سیاه و گلپر بزنید و میل کنید. می توانید همان طور ساده سرو کنید یا قالب بزنید. برای تماشا دستورهای بیشتر از پخت غذا با شلغم، آش شلغم با برنج، مخصوص سرماخوردگی را بخوانید.
نکات کلیدی در برترین روش پخت شلغم
- شلغم را بدون اضافه کردن نمک و شکر هم می توانید بخارپز کنید. اول داخل یک قابلمه آب بریزید و یک سبد روی قابلمه بگذارید و شلغم ها را داخل سبد قرار دهید. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید با بخار آب بپزد.
- می توانید شلغم را برش بزنید و با کمی آب داخل فر قرار دهید تا بپزد.
- برای سفید ماندن شلغم می توانید از کمی آبلیمو بهره ببرید.
- شلغم ریز برای پخت بهتر است.
- مدت طولانی برای پخت شلغم لازم نیست.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی اشکنه خراسانی، غذای سنتی بدون گوشت را بخوانید.
منبع: پیام دلتا