طرز تهیه سمبوسه کم روغن

به گزارش مجله آی سیب، در این روش باید سمبوسه را در ساندویچ ساز یا همان به صورت میکری تهیه کنید تا با چند قطره روغن بتوانید یک غذای کم کالری و رژیمی تهیه نمایید.

طرز تهیه سمبوسه کم روغن

سمبوسه کم روغن و کم هزینه یکی از روش های بسیار خوب و رژیمی برای یک غذای سنتی و خوشمزه است که می توانید به راحتی در خانه تهیه و سرو کنید. اگر به غذا های فست فودی علاقه دارید ولی به علت استفاده زیاد از روغن از آن ها دوری می کنید این سمبوسه گزینه خوبی برای شما به شمار می رود. این غذا با نان لواش تهیه می گردد و شما می توانید مواد میانی آن را به دلخواه تغییر دهید. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه کم روغن

  • سیب زمینی 4 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • جعفری 1 پیمانه ساطوری شده
  • نان لواش 5 عدد
  • پنیر پیتزا به دلخواه
  • نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه کم روغن

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و داخل قابلمه با کمی آب بگذارید تا بپزد. سپس بعد از نرم شدن پوست آن را جدا و صبر کنید تا خنک گردد. سپس با یاری گوشتکوب یا پوره کن له کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را نگینی خرد کنید و داخل تابه با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی گردد. جعفری را پاک و ساطوری خرد کنید و به همراه سیب زمینی و ادویه ها اضافه کنید. چند دقیقه روی حرارت تفت دهید تا مزه ها به خورد هم برود.

مرحله سوم

دستگاه ساندویچ ساز را به برق وصل کنید و 10 دقیقه بگذارید تا کاملا داغ گردد. سپس با یاری فرچه آغشته به روغن صفحه های آن را چرب کنید. دقت کنید از صفحه اسنک ساز بهره ببرید.

مرحله چهارم

یک برگ لواش به مقدار صفحه ساندویچ ساز برش بزنید و روی صفحه قرار دهید و بعد مقداری از مواد سیب زمینی روی قسمت های مثلثی بریزید و به دلخواه پنیر نیز اضافه کنید و یک برگ نان لواش دیگر روی آن قرار دهید. در ساندویچ ساز را 3 دقیقه ببندید تا سمبوسه خوب برشته و سرخ گردد. سپس با یاری کفگیر آن را خارج کنید و برش بزنید.

برای پخت در فر باید نان را به صورت طولی برش بزنید و از مواد داخل آن قرار دهید و بپیچید. سپس روی سینی فر بگذارید و 15 دقیقه با دمای 180 اجازه دهید تا سمبوسه ها طلایی شوند. دقت کنید حتما در حین پخت سمبوسه ها را برگردانید. اگر به غذاهای فست فودی علاقه دارید، پیتزا سوسیس کالباس خانگی را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه سمبوسه کم روغن

  • به دلخواه می توانید از قارچ یا گوشت چرخ نموده نیز بهره ببرید.
  • از هر نوع نانی که دوست دارید برای تهیه این غذا استفاده نمایید.
  • سمبوسه ها را می توانید بپیچید و داخل ساندویچ ساز قرار دهید.
  • افزودن پنیر در سمبوسه اختیاری است.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر، کیک بدون روغن و بدون فر را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 28 تیر 1401 بروزرسانی: 28 تیر 1401 گردآورنده: isibcase.ir شناسه مطلب: 2110

به "طرز تهیه سمبوسه کم روغن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سمبوسه کم روغن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید