کیک شیر داغ؛ عصرانه دلچسب

به گزارش مجله آی سیب، کیک شیر داغ از انواع کیک های اسفنجی با بافت نرم است و به عنوان صبحانه و عصرانه سرو می گردد.

کیک شیر داغ؛ عصرانه دلچسب

کیک شیر داغ از انواع کیک های با بافت نرم است و سرو آن در کنار یک لیوان چای یا شیر داغ، عصرانه ای دلچسب و لذت بخش خواهد بود. طرز تهیه این کیک بسیار راحت است و به راحتی می توانید آن را در خانه و در مدت زمان کوتاه آماده کنید. با بخش آشپزی مجله آی سیب همراه باشید.

مواد لازم

(مناسب برای چهار نفر)

  • کره 100 گرم
  • شیر یک پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد
  • کنجد 1 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید قنادی 2 پیمانه
  • هل 1/2 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک 1/5 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • شکر یک و یک چهارم پیمانه

طرز تهیه کیک شیر داغ

  • ابتدا شیر و کره را بیرون از یخچال قرار دهید تا هم دمای محیط گردد.
  • بیکینگ پودر و نمک را با آرد مخلوط نموده و 3 مرتبه الک کنید.
  • در ظرفی جداگانه وانیل، شکر و هل را به تخم مرغ ها افزوده و با دور متوسط همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کشدار گردد.
  • شیر را در شیرجوش ریخته و کره را نیز به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که کناره های شیرجوش آغاز به جوشیدن کرد ظرف را از روی حرارت برداشته و شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و 30 ثانیه هم بزنید.
  • مخلوط آرد الک شده را نیز در 2 مرحله به مواد اضافه نموده و با دور تند همزن برقی 7 ثانیه مواد را هم بزنید (نباید زیاد مواد را مخلوط کنید چون پف کیک می خوابد).
  • قالب را چرب نموده و کمی آرد بپاشید. مایه کیک را داخل قالب ریخته و کمی کنجد (به دلخواه) روی آن بپاشید.
  • قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فر با دمای 175 درجه سانتیگراد که از قبل 15 دقیقه گرم شده قرار دهید. بعد از پخت، اجازه دهید تا کیک خنک گردد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع کیک طرز تهیه کیک ساده در مایکروویو را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 15 آبان 1399 بروزرسانی: 15 آبان 1399 گردآورنده: isibcase.ir شناسه مطلب: 1246

به "کیک شیر داغ؛ عصرانه دلچسب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیک شیر داغ؛ عصرانه دلچسب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید