از تفاهمات اعلامی کویت در خلیج فارس استقبال می کنیم
به گزارش مجله آی سیب، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن استقبال از تفاهمات اعلامی کویت در خلیج فارس، عنوان نمود: امیدواریم این آشتی به ثبات و توسعه سیاسی و اقتصادی ملت های منطقه کمک کند.
به گزارش گروه سیاسی خبرنگاران، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (جمعه) در حمایت از تفاهمات اخیر در خلیج فارس در توئیتی نوشت: از تفاهمات اعلامی کویت در خلیج فارس استقبال می کنیم.
وی افزود: سیاست دیرینه ایران دیپلماسی، روابط مبتنی بر حسن همجواری و گفت وگوی منطقه ای است.
رئیس دستگاه دیپلماسی مطرح نمود: امیدواریم این آشتی به ثبات و توسعه سیاسی و اقتصادی همه ملت های منطقه کمک کند.
به گزارش فارس، احمد الناصر المحمد الصباح وزیر خارجه کویت، امروز (جمعه) در بیانیه ای به بحران قطر با چهار کشور عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر پرداخت و گفت: در راستای ادامه تلاش ها برای آشتی [کشور های حاشیه] خلیج [فارس] مصاحبه های مثمرثمر اخیرا صورت گرفت. تمام طرف هایی که در گفت و گوی آشتی مشارکت کردند، پافشاری خود برای ثبات [کشور های حاشیه] خلیج [فارس] را ابراز داشتند.
وزیر خارجه کویت در بخش سرانجامی این بیانیه از جرد کوشنر مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا که به به تازگی به غرب آسیا سفر کرده است، تشکر کرد.
بعد از این بیانیه، وزیر خارجه قطر در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: بیانیه کشور کویت، گامی مهم به سوی حل بحران [کشور های حاشیه] خلیج [فارس] است.
وزیر خارجه قطر در ادامه همچنین از آمریکا و کویت برای میانجیگری در این مسئله تشکر و قدردانی کرد و گفت: تأکید می کنیم که اولویت ما مصلحت و امنیت مردم خلیج [فارس] و منطقه بوده و خواهد بود.
این تفاهم با استقبال عربستان نیز روبرو شد. فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان سعودی از تلاش های کویت برای سرانجام دادن به بحران رابطه کشور های عربی خلیج فارس تقدیر کرد و در حساب توئیتری خود نوشت: به تلاش های دولت برادر کویت برای نزدیک کردن دیدگاه ها در باره بحران [کشورهای] خلیج [فارس] به دید تقدیر نگاه و از تلاش های آمریکا در این ارتباط تشکر می کنیم.
او همچنین گفت که کشورش امیدوار است این تلاش ها به دلیل خیر و مصلحتی که برای منطقه دارد، به ثمر برسد.
گفتنی است، چهار کشور عربستان سعودی، مصر، امارات و بحرین از پنجم ژوئن 2017 روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع کردند و ضمن محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور، 13 شرط از جمله کاهش روابط با تهران، تعطیلی شبکه الجزیره و قطع حمایت از اخوان المسلمین و حماس را برای از سرگیری این روابط معین کردند.
منبع: خبرگزاری دانشجو