امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت نفت
به گزارش مجله آی سیب، تهران (پانا) - تفاهم نامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت نفت با هدف توسعه پارک برای شتابدهی به فرایند کاهش شکاف فناوری، توسعه شبکه همکاری فناورانه در راستای هم افزایی و پرهیز از موازی کاری، توسعه و تسریع معاملات فناوری به وسیله ایجاد زیرساخت برای عرضه و تقاضای متمرکز منعقد شد.
به گزارش معاونت علمی ریاست جمهوری، با حضور سورنا ستاری و جواد اوجی، تفاهم نامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت نفت با هدف توسعه پارک برای شتابدهی به فرایند کاهش شکاف فناوری با حمایت از شرکت های دانش بنیان و خلاق، توسعه شبکه همکاری فناورانه درراستای هم افزایی و پرهیز از موازی کاری، توسعه و تسریع معاملات فناوری به وسیله ایجاد زیرساخت برای عرضه و تقاضای متمرکز منعقد شد.
براساس این تفاهم نامه همکاری، مقرر شد که ضمن ایجاد سازوکاری جامع برای احصا و تجمیع نیازهای فناورانه وزارت و مرتفع ساختن نیازها به وسیله پارک علم و فناوری صنعت نفت و گاز، فرصت های سرمایه گذاری، جلب سرمایه گذاران و تسهیل فرایند تجاری سازی در حوزه فناوری صنعت نفت سرعت بگیرد.
در قالب همکاری های پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز زمینه برای همکاری در تدوین سازوکار به منظور ایجاد منطقه فناورانه صنعت نفت در منطقه اختصاصی پارک به لحاظ ساختاری و فیزیکی، تهیه اطلس فناوری های بومی صاحب صلاحیت وزارت نفت برای به کارگیری محصولات و ایده های بازیگران اکوسیستم نوآوری و یاری به توسعه بازار شرکت های دانش بنیان در صنعت نفت به وسیله استقرار فن بازار تخصصی و دیگر مدل های بههم رسانی عرضه و تقاضا در دستور کار نهاده شد.
بعلاوه استفاده از ظرفیت صندوق های توسعه فناوری، شبکه سازی و ایجاد زیرساخت های آزمایشگاهی تخصصی برای صدور گواهینامه ها تجهیزات صنعت نفت و فرآیندهای استاندارد در اجرای صدور گواهی نامه انطباق (COC) و گواهی محصول (COP) برای کالاهای دانش بنیان و تدوین مدل های نو قراردادی برای استفاده از خدمات شرکت های دانش بنیان، خلاق و استارتاپی در کنار ایجاد سازوکارهای حمایتی در داخل کشور برای ارتقای استاندارد محصولات با رویکرد بین المللی و ایجاد مزیت رقابتی به توافق دو طرف رسید.
بازدید از دستاورد دانش بنیان های منتخب
در این مراسم، ستاری و اوجی از شرکت های منتخب مستقر در نمایشگاه دائمی فناوری و نوآوری واقع در سال 37A نمایشگاه بین المللی تهران بازدید کردند. در این نمایشگاه، 32 شرکت دانش بنیان فعال در صنایع نفت، گاز پتروشیمی، دستاوردهای فناورانه خود در حوزه هایی چون احیای چاه های نفت و گاز، مشعل های نیروگاهی، فراوری کاتالیت های مورد استفاده در صنعت نفت و گاز، میکروتوربین ها، بویلرها، پمپهای درون چاهی، نرم افزارهای هوشمندسازی، شیرآلات صنعتی، تجهیزات ابزاردقیق و سایر فناوری ها در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دادند.
منبع: خبرگزاری پانا