طرز تهیه دسر سیب و خامه خوشمزه در 5 مرحله ساده

به گزارش مجله آی سیب، طرز تهیه دسر سیب و خامه در اغلب کشورهای جهان به ویژه فرانسه هواداران زیادی دارد. این خوراکی خوشمزه و آسان را هم به عنوان میان وعده و هم به عنوان دسر می توانید سرو کنید. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه دسر سیب و خامه را به شما آموزش بدهیم.

طرز تهیه دسر سیب و خامه خوشمزه در 5 مرحله ساده

مواد لازم برای تهیه دسر سیب و خامه (برای 6 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
کیک اسفنجی 4 تخم مرغی1 عدد
کمپوت سیببه میزان لازم
خامه (فرم گرفته)350 گرم
سس شکلات، شکلات، دارچین، مغز گردو، مغز بادامبرای تزیین دسر

زمان لازم برای آماده سازی دسر سیب و خامه: 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه دسر سیب و خامه

مراحل طرز تهیه دسر سیب و خامه را دنبال نموده و با به کارگیری اندکی ذوق و خلاقیت یک دسر منحصر به فرد کافی شاپی را درست کنید.

مرحله اول: ظروف مناسبی را برای سرو آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه دسر سیب و خامه باید بسته به سلیقه خود 6 عدد لیوان یا ظرف دسرخوری مناسب با ابعاد میانه را آماده کنید؛ برای این که قرار است مواد این دسر را مستقیما در لیوان ها بچینید.

مرحله دوم: کمپوت سیب را آماده کنید

حالا کمپوت سیب () را به مقدار دلخواه برش بزنید. برای این منظور، می توانید قطعات سیب را مطابق با قطر لیوان ها برش بزنید و کنار بگذارید.

برای خرید کمپوت سیب می توانید به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: کیک اسفنجی را آماده کنید

حالا کیک اسفنجی که قبلا آماده نموده اید را هم درست به مقدار قطر لیوان و در ابعاد قطعات سیب برش بزنید. سپس با استفاده از فرچه آشپزی، هر یک از برش های سیب را کاملا به شهد کمپوت آغشته کنید تا کاملا طعم دار شوند. اگر روش درست کردن کیک اسفنجی 4 تخم مرغی را بلد نیستید پیشنهاد می کنیم روی لینک کلیک کنید.

مرحله چهارم: دسر سیب و خامه را آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه دسر سیب و خامه باید یک قطعه کیک اسفنجی آغشته به شهد کمپوت را در هر یک از لیوان ها قرار دهید. سپس، روی کیک را با یکی از قطعات برش خورده کمپوت سیب بپوشانید. پس از آن، میزانی خامه فرم گرفته را هم به لیوان ها اضافه کنید.

برای درست کردن خامه فرم گرفته باید خامه صبحانه یا خامه سنگین را آنقدر با همزن دستی یا برقی بزنید که فرم بگیرد و رد قاشق روی آن باقی بماند. برای مطالعه کامل روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

بسته به حجم لیوان می توانید این روند را بار دیگر تکرار کنید تا ظرف دسرتان کاملا پر گردد. در لایه های بعدی می توانید از خرده های کیک اسفنجی یا از قطعات ریز کمپوت سیب بهره ببرید.

برای خرید خامه می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: دسر سیب و خامه را تزیین و سرو کنید

در نهایت، سطح دسر را با میزانی خامه فرم گرفته بپوشانید و روی آن را با خرده های کیک، پودر دارچین، مغز گردو، شکلات یا سس شکلات و چند برگ نعنای تازه یا قطعات مغز بادام خرد شده تزیین کنید.

برای خرید پودر دارچین، مغز گردو، سس شکلات، شکلات و مغز بادام می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه دسر سیب و خامه

  • در صورت تمایل، برای درست کردن این دسر می توانید از کمپوت خانگی یا کمپوت بازاری سیب بهره ببرید.
  • به جای کیک اسفنجی خانگی می توانید از کیک های آماده و بازاری بهره ببرید. برای خرید انواع کیک می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
  • برای تزیین دسر می توانید از یک عدد چوب دارچین، میزانی مغز گردوی خرد شده و شکلات رنده شده بهره ببرید.
  • این دسر را می توانید با کمپوت میوه های دیگر هم درست کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید به جای خامه فرم گرفته از خامه قنادی بازاری بهره ببرید.
  • در صورت تمایل، می توانید این دسر را با میزانی سس کارامل یا سس شکلات تکمیل کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن دسر سیب و خامه

آیا این مدل دسر سیب و خامه با بیسکویت هم درست می گردد؟

بله. در صورت تمایل، می توانید بیسکویت پتی بور خرد شده را جایگزین کیک اسفنجی کنید.

آیا به جای کمپوت می توانیم از سیب رنده شده استفاده کنیم؟

بله. برای درست کردن دسر با سیب رنده شده ابتدا باید سیب رنده شده را با میزانی آب، شکر یا عسل، وانیل یا دارچین و آبلیموی تازه بپزید و کاراملی کنید. پس از خنک شدن می توانید دسر مورد علاقه خود را طبق دستور بالا درست کنید.

چرا دسر سیب و خامه شل و وارفته می گردد؟

اگر قطعات کیک را بیش از مقدار به شهد آغشته کنید ممکن است دسرتان آب بیندازد و وارفته گردد.

محصولات مرتبط

تخمه آفتابگردان رست شده با طعم سس رنچ 105 گرمی وی نات

33,900 تومان 38,000 تومان 11% تخفیف

بادام درختی میانه 30 گرمی مزمز

34,900 تومان 39,000 تومان 11% تخفیف

سس شکلات 500 گرمی فرمند

73,900 تومان 87,000 تومان 15% تخفیف

دراژه کاکائویی مروارید 20 گرمی مینو

5,900 تومان 6,000 تومان 2% تخفیف

کیک تدی دو لایه با کرم شیری کاکائویی 65 گرمی نظری

ناموجود

کیک دوقلو هر روز پرتقالی 60 گرمی آناتا

7,900 تومان 8,000 تومان 1% تخفیف

نمک تصفیه شده خوراکی یددار دریایی دوی پک 900 گرمی دلفین

49,700 تومان 50,000 تومان 1% تخفیف

نمک تصفیه شده خوراکی یددار سلفونی 700گرم طلوع

11,900 تومان 13,500 تومان 12% تخفیف

دارچین 75 گرمی

55,200 تومان 55,700 تومان 1% تخفیف

کمپوت گلابی با درب آسان بازشو 430 گرمی سحر

48,600 تومان 49,000 تومان 1% تخفیف

کمپوت آلوورا 420 گرمی پیک

64,300 تومان 64,900 تومان 1% تخفیف

کمپوت گیلاس با درب آسان بازشو 420 گرمی سحر

58,700 تومان 59,500 تومان 1% تخفیف

خامه کاکائویی 100 گرمی پاکبان

14,300 تومان 16,000 تومان 11% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 31 خرداد 1403 بروزرسانی: 31 خرداد 1403 گردآورنده: isibcase.ir شناسه مطلب: 2327

به "طرز تهیه دسر سیب و خامه خوشمزه در 5 مرحله ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر سیب و خامه خوشمزه در 5 مرحله ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید