طرز تهیه کیک بستنی آسان و خوشمزه با طعم توت فرنگی همراه ویدیو
به گزارش مجله آی سیب، کیک و بستنی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدارند. شاید اگر از شما بپرسند بین این دو کدام را انتخاب می کنید به سختی بتوانید تصمیم بگیرید؛ اگر در این دوراهی ماندید اصلا نگران نباشید. چه چیزی بهتر از ترکیب این دو خوشمزه دوست داشتنی! کیک بستنی آسان را در مدت زمان کوتاهی می توانید در منزل تهیه و در مهمانی ها و مجالس مختلف سرو کنید. قطعا بزرگ ترها هم به اندازه بچه ها از این دسر خوشمزه لذت خواهند برد پس در ادامه با طرز تهیه آن همراه ما باشید. ما در اینجا این کیک را با طعم توت فرنگی و با استفاده از ژله بستنی توت فرنگی درست کرده ایم اما شما می توانید آن را با هر میوه یا هر طعم بستنی که دوست دارید هم درست کنید.
-
مواد لازم برای تهیه کیک بستنی آسان
خامه تتراپک کاله خرید آنلاین 500 گرم
پودر قند یک پیمانه
توت فرنگی (خرد شده) یک پیمانه
بستنی توت فرنگی نیم لیتر
ژله توت فرنگی به مقدار لازم
کیک اسفنجی آماده یک عدد
-
طرز تهیه کیک بستنی آسان
مرحله اول
خامه را در کاسه ای بزرگ ریخته و پودر قند را به آن اضافه کنید و با استفاده از همزن به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله دوم
کیک اسفنجی که از قبل درست کرده یا به صورت آماده تهیه کرده اید را از وسط برش دهید و نصف کنید.
دور آن را با قالب کمربندی ببندید (در حدفاصل بین قالب و کیک اسفنجی تان یک لایه کاغذ روغنی قراردهید).
مرحله سوم
توت فرنگی هایی که از وسط نصف کرده اید را به ترتیب دورتادور کیک قراردهید.
مرحله چهارم
مخلوط خامه و پودر قند زده شده را با استفاده از قیف مخروطی (طبق آنچه در ویدیو می بینید) روی کیک اسفنجی بریزید.
مرحله پنجم
بستنی را هم با استفاده از قیف روی کیک بریزید و سپس مجددا در مرکز آن از مخلوط پودر قند و خامه بریزید تا کاملا سطح روی آن پوشیده شود.
مرحله ششم
نیمه دیگر کیک اسفنجی را روی مواد قرار دهید، کمی صبر کنید و سپس به آرامی قالب را باز کنید.
از مایه ژله بستنی توت فرنگی که قبلا تهیه کرده اید روی آن بریزید.(در صورت تنمایل می توانید به جای ژله از مارمالاد توت فرنگی هم استفاده کنید).
مرحله هفتم
کیک را حدود دو ساعت در فریزر نگهداری کنید و سپس کیک بستنی خود را بسته به سلیقه تان با پرک بادام، چیپس شکلات، گردو، توت فرنگی یا تکه های موز و غیره تزیین کنید. نوش جان!
ویدیو
منبع: کتاب کاله