فوت و فن های پخت شیرینی نارگیلی

به گزارش مجله آی سیب، یکی از مجذوب کننده ترین شیرینی ها، شیرینی نارگیلی است که می توانیم با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه درست کنیم. خبرنگاران زندگی دستور پخت این شیرینی را آموزش می دهد تا بتوانید یک شیرینی بدون نقص در خانه درست کنید.

فوت و فن های پخت شیرینی نارگیلی

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی:

  • سفیده تخم مرغ: 4 عدد تخم مرغ کوچک
  • پودر نارگیل: 125 گرم
  • شکر: 1 پیمانه سر پر
  • روغن مایع: 25 گرم یا 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه یا آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت شیرینی نارگیلی:

1. داخل ظرف تفلون یا هر ظرف نچسب دیگری سفیده تخم مرغ را با پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد به آن شکر و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب کنید.

2. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق چوبی مواد را مرتب هم بزنید به صورتی که به مرحله جوش نرسد ولی اگر دستمان را روی مواد قرار دهیم دستمان بسوزد.

3. به این مرحله داغ زدن می گویند و باید با دقت انجام شود. بعد از 5 تا 6 دقیقه هم زدن مواد ترکیب شده، آن را از روی حرارت برمی داریم و بلافاصله سرکه یا آب لیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه مواد از حرارت بیفتند و خنک تر شوند.

4. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد شیرینی را که از حرارت افتاد داخل قیف با ماسوره ساده بزرگ بریزید و برای راحتی این کار ماسوره را داخل یک لیوان کشیده و بلند قرار دهید و مایه شیرینی را داخل ماسوره بریزید.

5. با فشار قیف مایه شیرینی ها را با فاصله در سینی فر بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در فر گرم شده با حرارت 190 تا 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید به طوری که یک حاله طلایی رنگ در زیر شیرینی مشاهده شود. در این فاصله نباید در فر را باز کرد چون پف شیرینی میخوابد و شیرینی آماده شده را می توان در ظرف دربسته به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 18 مهر 1400 بروزرسانی: 18 مهر 1400 گردآورنده: isibcase.ir شناسه مطلب: 1833

به "فوت و فن های پخت شیرینی نارگیلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های پخت شیرینی نارگیلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید