با کدو حلوایی یک دسر خوشمزه درست کنید
به گزارش مجله آی سیب، تلفیق کدو و پای یک ترکیب جادویی ست که با یک باز امتحان کردن عاشقش می شوید.
1. برای آغاز کار ابتدا فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم گردد. کره را هم در دمای محیط قرار داده تا کمی نرم گردد. سپس آن را در یک ظرف شیشه ای مناسب ریخته و آرد را به آن اضافه کنید و با نوک انگشتان مواد را با هم مخلوط کنید. مواد حاصل به صورت خرده های نان در خواهند آمد.
2. پودر قند و وانیل را هم افزوده و هم زدن را ادامه دهید و در انتها یک عدد تخم مرغ را هم اضافه نموده و کاملا مخلوط کنید. مواد حاصل را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
در این فاصله می رویم سراغ مارمالاد. کدو را پوست گرفته و خرد کنید و در یک قابلمه مناسب ریخته و آب اضافه کنید تا روی حرارت نیم پز گردد. حالا زمان اضافه کردن شکر است و کم کردن حرارت زیر ظرف.
3. ژلاتین را هم در کاسه کوچکی ریخته و با دو قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید. سپس به ظرف حاوی کدو افزوده و بگذارید تا کم کم جوش بخورد و آبش تمام گردد. آن وقت کدو ها را با چنگال له کنید. خمیر آماده شده را به دو قسمت تقسیم کنید و روی یک سطح صاف مقداری آرد پاشیده و خمیر ها را به وسیله وردنه پهن کنید.
سپس قالب پای را آماده نموده، کف و دیواره آن را به وسیله قلم مو چرب نموده و خمیر را روی آن پهن کنید. مارمالاد تهیه شده را روی سطح خمیر بمالید و مقداری دارچین به آن اضافه کنید. لایه بعدی خمیر را هم روی مایه پهن کنید و لبه خمیر را کاملا روی دیواره بچسبانید.
4 در مرحله آخر زرده تخم مرغ را نیز خوب بزنید. می توانید برای خوشرنگ شدن آن کمی هم زعفران به آن بیفزایید و به وسیله قلم مو روی خمیر بمالید. به وسیله نوک چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید. ظرف را در طبقه وسط فر به مدت 30 الی 45 دقیقه بگذارید. بعد حرارت را خاموش نموده و بگذارید قالب سرد گردد. سپس کیک را از قالب در آورید و در ظرف مناسب بگذارید. روی پای دارچین می تواند همه چیز را تمام کند.
مواد لازم (برای خمیر)
- 300 گرم آرد
- 200 گرم کره مارگارین
- یک ق م دارچین
- 100 گرم پودر قند
- 4 /1 ق چ وانیل
- 2 عدد تخم مرغ
مواد لازم برای مارمالاد کدو حلوایی
- 500 گرم کدو حلوایی پوست گرفته شده
- یک پیمانه شکر
- یک ورق ژلاتین
- 2 /1 پیمانه آب
فوت وفن
تا سرد شدن کامل پای در ظرف را نگذارید.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرارو