دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات؛ غذای اسپانیایی خوشمزه

به گزارش مجله آی سیب، امروز قصد داریم دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات(غذای اسپانیایی) را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات؛ غذای اسپانیایی خوشمزه

مواد لازم:

تخم مرغ8 عدد

قارچ ورقه شده یک پیمانه

فلفل دلمه ای رنگی خرد شده نصف پیمانه

مایه گوشت ماکارونی یک پیمانه

گوجه فرنگی درشت خرد شده یک عدد

کدوبا پوست خرد شده یک عدد

بادنجان با پوست خرد شده یک عدد

پیاز داغ عسلی 4/1 پیمانه

دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات(غذای اسپانیایی)

کدو و بادنجان و سیر و فلفل دلمه خرد شده را با کمی روغن مایع تفت بدید تا نرم شود.

گوجه فرنگی و قارچ راهم در سرانجام اضافه کنید و تفت بدید تا آب همه سبزیجات کشیده و نرم شود.

ماهیتابه گودی را گرم کنید وسپس مقداری روغن بریزید.

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید و سپس با مخلوط گوشت و سبزیجات که خنک شدن مخلوط کرده و آرد ذرت را هم بهش اضافه کنید و هم بزنید.

آویشن هم بپاشید و در ماهیتابه داغ بریزید و روش را صاف کنید و درش را بذارید تا یکطرف خودش را بگیردو سرخ شود.

وقتی خودش را گرفت میتونید برش بدید و برش ها رو به سمت دیگر برگردانید تا آن طرف هم سرخ شود. بعد روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار بدیدتا روغن اش گرفته شود. در ظرف مناسب بکشید و تزیین کنید و سرمیز ببرید.

منبع: گردشبان
انتشار: 9 مرداد 1400 بروزرسانی: 9 مرداد 1400 گردآورنده: isibcase.ir شناسه مطلب: 1752

به "دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات؛ غذای اسپانیایی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت تورتیلا گوشت و سبزیجات؛ غذای اسپانیایی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید