رسپی اصلی تاکوی بوقلمون مکزیکی با خوشمزه ترین ادویه و سس

به گزارش مجله آی سیب، تاکوی بوقلمون یک غذای مکزیکی است که مانند دیگر غذاهای مکزیکی طعم تند و تیزی دارد. این غذای بین المللی با گوشت بوقلمون و انواع سبزیجات مختلف تهیه و سرو می گردد. تاکوی بوقلمون یک پیشنهاد ویژه و یک غذای نو برای وعده و به شمار میرود. در این مقاله از در به آموزش تاکو بوقلمون و نکات مهم در طرز تهیه آن خواهیم پرداخت.

رسپی اصلی تاکوی بوقلمون مکزیکی با خوشمزه ترین ادویه و سس

مواد لازم برای تهیه تاکوی تند بوقلمون

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
سینه بوقلمون500 گرم
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد بزرگ
فلفل دلمه ای قرمز1 عدد
کدو سبز1 عدد کوچک
گوجه گیلاسی1 لیوان فرانسوی دسته دار
پنیر چدار (رنده شده)1 لیوان فرانسوی دسته دار
سس سالسا سبز2 قاشق غذاخوری
نان ترتیلابه مقدار لازم
برگ کاهوبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و پودر فلفل قرمزبه مقدار لازم
روغنبه مقدار کافی
روغن زیتونبه مقدار کافی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان پخت تاکو با گوشت بوقلمون چرخ نموده: 20 دقیقه

مراحل طرز تهیه تاکوی بوقلمون با دستور مکزیکی

تاکوی بوقلمون یک غذای خوش آب و رنگ و خوش طعم است که به علت و سبزیجات مختلف در آن یک غذای مقوی به شمار میرود.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه تاکوی بوقلمون مکزیکی، سبزیجات شامل فلفل دلمه قرمز، کدو سبز، گوجه گیلاسی و برگ کاهو را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آنها خارج گردد و کمی خشک شوند.

سپس کاهو را خرد کنید. فلفل دلمه را به صورت نگینی ریز خرد کنید. کدو سبز را نیز به صورت حلقه ای یا نگینی خرید کنید. گوجه گیلاسی ها را نیز از وسط به دونیم تقسیم کنید و همه مواد را برای مراحل بعدی کنار بگذارید.

بعد از آن به سراغ گوشت بوقلمون بروید. گوشت بوقلمون را نیز تمیز کنید و با آب بشویید و اجازه دهید در آبکش برای چند دقیقه قرار بگیرد تا آب اضافه از آن خارج گردد.

شما می توانید برای تهیه گوشت بوقلمون به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: گوشت بوقلمون را چرخ کنید

برای تهیه تاکوی بوقلمون به شیوه مکزیکی، باید گوشت بوقلمون را چرخ کنید. پس بهتر است از سینه بوقلمون بهره ببرید تا کار چرخ کردن آن برایتان راحت تر باشد و گوشت چرخ نموده یکدست تری داشته باشید. اگر بعد از یکبار چرخ کردن، گوشت چرخ نموده بوقلمون به مقدار کافی نرم نشده بود حتما یکبار دیگر آن را چرخ کنید.

مرحله سوم: پیاز داغ آماده کنید

حالا باید پیاز داغ درست کنید. پیاز را پوست بگیرید و بشویید. ابتدا و انتهای پیاز را جدا کنید و سپس با یک چاقوی تیز پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید. یک تابه و یا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقدار کافی روغن در آن بریزید. بعد از آنکه روغن داغ شد، پیازهای نگینی را اضافه کنید. پیاز را روی حرارت میانه و با روغن کافی تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.

می توانید برای تهیه روغن سرخ کردنی و پیاز داغ آماده به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: بوقلمون چرخ نموده را با پیاز سرخ کنید

بعد از آنکه پیازها به مقدار کافی سبک و طلایی شدند، گوشت بوقلمون چرخ نموده را اضافه کنید. بوقلمون چرخ نموده را با یک قاشق و یا کفگیر چوبی باز کنید تا هنگام سرخ شدن گلوله گلوله نگردد. سپس گوشت چرخ نموده بوقلمون را با پیاز داغ تفت دهید. تفت دادن را تا جایی ادامه دهید رنگ گوشت چرخ نموده برگردد و سرخ گردد.

مرحله پنجم: سبزیجات، چاشنی و ادویه را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه تاکوی بوقلمون، سبزیجاتی که از قبل خرد نموده اید شامل فلفل دلمه قرمز، کدو سبز و نصف گوجه گیلاسی ها را به تابه حاوی گوشت بوقلمون و پیاز داغ اضافه کنید. نصف دیگر از گوجه گیلاسی ها را برای سرو نهایی تاکوی بوقلمون نگه دارید. یک دور همه مواد را با یکدیگر هم بزنید تا به طور یکدست با هم مخلوط شوند.

سپس یک قاشق غذاخوری سس سالسا را نیز به ترکیب فوق اضافه کنید و سس را نیز با دیگر مواد هم بزنید تا سس به خورد مایه تاکو برود. مقدار لازم از نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ترکیب به دست آمده حدود بیست دقیقه روی حرارت ملایم باقی بماند تا عطر و طعم همه مواد با یکدیگر ترکیب گردد.

می توانید برای تهیه سس سالسا، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله ششم: مخلوط کاهو و گوجه گیلاسی را آماده کنید

در این مرحله از آماده سازی تاکوی بوقلمون با سبزیجات، کاهویی که از قبل خرد نموده اید و به همراه نیم دیگری از گوجه گیلاسی ها را در یک ظرف مناسب بریزید. یک قاشق غذاخوری سس سالسا را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز به آنها اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

می توانید برای تهیه روغن زیتون به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هفتم: تاکوهای بوقلمون را آماده کنید

تعداد لازم از نان ترتیلا را روی یک سطح مناسب قرار دهید و سپس مایه تاکوی بوقلمون آماده شده روی حرارت را در نان ها بریزید. مقداری از مخلوط کاهو و گوجه گیلاسی و سس سالسا را نیز رو مواد گوشتی تاکو بریزید تا آن را خوشمزه تر کند.

می توانید برای تهیه انواع نان به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله آخر: پنیر چدار را اضافه و تاکو را سرو کنید

تا زمانی که مایه تاکو داغ است، پنیر چدار رنده شده را به آن اضافه کنید تا با حرارت مواد، پنیر چدار آب گردد. بعد از آن تاکوی بوقلمون شما آماده است. می توانید این وعده غذایی مجذوب کننده را با سس دلخواه سرو کنید و از طعم تندش لذت ببرید!

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه تاکوی بوقلمون رستورانی

  • مقدار فلفل قرمز را بنا به ذائقه خود در طرز تهیه تاکوی بوقلمون کم یا زیاد کنید.
  • از روغن زیتون برای تفت دادن مواد تاکو نیز می توانید بهره ببرید.
  • بنا بر ذائقه و سلیقه خود از چند حبه سیر و یا پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر) نیز در تهیه این غذا می توانید بهره ببرید.
  • در طرز تهیه تاکوی بوقلمون چرخ نموده، بهتر است از سینه بوقلمون بهره ببرید. سینه بوقلمون گوشت لختی دارد به همین علت راحت تر چرخ می گردد و مواد تاکو یکدست تر خواهد شد.
  • اگر به گوجه گیلاسی دسترسی نداشتید از گوجه فرنگی خرد شده در تهیه این غذا بهره ببرید.
  • اگر به مخلوط کاهو و گوجه گیلاسی، مقداری چیپس ترتیلای خرد شده اضافه کنید طعم دلپذیری پیدا خواهد نمود.
  • تاکوی بوقلمون که از آن به عنوان سالاد تاکوی بوقلمون نیز نام برده می گردد یک غذای مقوی و کم کالری است که به عنوان میان وعده نیز می توانید از آن بهره ببرید.
  • اگر نان های تورتیلا را پیش از استفاده روی حرارت گاز کمی گرم کنید، نرم می شوند و بهتر می توانید آنها را خم کنید و شکل دهید.
  • بنا به سلیقه خود از سبزیجات دیگری مانند ذرت، قارچ و یا لوبیا نیز می توانید در تهیه این غذا بهره ببرید.
  • اگر به نان تورتیلا دسترسی ندارید از نان لواش و یا نان پیتا بهره ببرید.
  • اجازه دهید مواد تاکو قبل از سرو به مدت چند دقیقه در کنار هم بمانند تا طعم ها با هم ترکیب شوند.
  • از اسلایس لیمو و یا گشنیز خرد شده تازه برای تزیین تاکو بهره ببرید.

فوت و فن های خوشمزه شدن تاکوی بوقلمون تند مکزیکی

آیا از گوشت دیگری در تهیه تاکو می توان استفاده کرد؟

را با گوشت قرمز و یا مرغ هم می توان تهیه کرد اما گوشت بوقلمون به علت چربی کمتر و بعلاوه دارا بودن انواع ویتامین ها و مواد معدنی جایگزین بهتری برای تهیه تاکو است.

از چه ادویه های دیگری در تهیه تاکوی بوقلمون می توان استفاده کرد؟

از ادویه های متنوعی مانند پودر کاری، پاپریکا، یا آویشن نیز می توانید در طرز تهیه تاکوی بوقلمون بهره ببرید تا طعم متفاوت تری پیدا کند.

به جای پنیر چدار چه جایگزینی می توان استفاده کرد؟

اگر به پنیر چدار دسترسی ندارید می توانید از پنیر فتا نیز در تهیه این غذا بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 28 مهر 1403 بروزرسانی: 28 مهر 1403 گردآورنده: isibcase.ir شناسه مطلب: 2358

به "رسپی اصلی تاکوی بوقلمون مکزیکی با خوشمزه ترین ادویه و سس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رسپی اصلی تاکوی بوقلمون مکزیکی با خوشمزه ترین ادویه و سس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید