طرز تهیه سوپ نخودفرنگی
به گزارش مجله آی سیب، سوپ یکی از پیش غذا های محبوب است که در سفره ما ایرانیان جای دارد و به سادگی با انواع مواد اولیه می توان آن را تهیه کرد. سوپ نخودفرنگی یکی از چندین و چند نوع مختلف سوپ است؛ نخود فرنگی حاوی پروتئین گیاهی، فیبر و ویتامین C است. مصرف آن می تواند از ابتلا به سرطان های روده و دستگاه گوارشی پیشگیری کند. از آنجاییکه معمولا خوراندن سبزیجات به بچه ها سخت است می توانید مواد مغذی موجود در سبزیجات را با تهیه سوپ به بچه هایتان برسانید. در ادامه قصد داریم به شما طرز تهیه سوپ خوشمزه نخودفرنگی را آموزش دهیم؛ پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ نخودفرنگی
- روغن زیتون یک قاشق چای خوری
- پیاز بزرگ خرد شده یک عدد
- آب مرغ دو و نیم فنجان
- ترخون خشک سه چهارم قاشق چای خوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه آسیاب شده به میزان لازم
- نخودفرنگی یخ زده 280 گرم
- ماست کم چرب چهار قاشق چای خوری
طرز تهیه سوپ نخودفرنگی
مرحله اول
در قابلمه ای بزرگ روغن زیتون را روی گاز با حرارت ملایم بگذارید. پیاز را اضافه کنید و درب آن را ببندید، هر از گاهی آن را هم بزنید تا نرم گردد (حدود 5 دقیقه کافی است). آب مرغ، ادویه و ترخون را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سپس نخود فرنگی ها را اضافه کنید و بگذارید تا وقتیکه یخشان باز شد بپزند.
مرحله دوم
با استفاده از بلندر یا گوشت کوب برقی سوپ را به صورت پوره درآورید. در صورتیکه می خواهید به صورت داغ آن را سرو کنید روی حرارت بگذارید و هم بزنید و بعد در ظرف دلخواهتان سرو کنید.
مرحله سوم
در صورتیکه می خواهید آن را به صورت سرد سرو کنید، سوپ را داخل ظرف دربسته ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک گردد. در هر حالت پیش از سرو کردن ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب یکنواخت گردد، برای تزئین هم می توانید یک قاشق ماست روی هر کاسه اضافه کنید و با پاشیدن کمی سبزی خشک، یک برش لیمو، چند برگ نعنا یا جعفری تزئین کنید.
منبع: کتاب کاله