طرز تهیه پاستا عربیتا
به گزارش مجله آی سیب، عطر سیر، طعم گوجه و تندی فلفل، پاستا عربیتا را به یکی از غذاهای محبوب در منو رستوران های بین المللی تبدیل کرده است. برای لذت بردن از طعم عربیتا، حتما نباید به رستوران بروید؛ ما در این مطلب طرز تهیه پاستای تند عربی را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه پاستا عربیتا
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
- پیاز یک عدد
- سیر چهار حبه
- نمک یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
- فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی نگینی خرد شده یک پیمانه
- پوره گوجه فرنگی یک پیمانه
- آب یک تا یک و نیم پیمانه
- پاستا پنه 300 گرم
- فلفل تازه خرد شده یک عدد (تند)
- برگ ریحان یک سوم پیمانه
- زیتون سیاه حلقه شده نصف پیمانه
- پودر پنیر پارمسان خرید آنلاین 50 گرم
طرز تهیه پاستا عربیتا
مرحله اول
در یک تابه بزرگ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز نگینی خرد شده را در آن تفت دهید. وقتی پیاز سبک شد، سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله دوم
فلفل قرمز خرد شده و پودر فلفل سیاه و قرمز را اضافه کنید و 2-3 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده را تفت دهید و بعد از آن پوره گوجه و آب را اضافه کنید و منتظر به جوش آمدنش بمانید.
مرحله سوم
وقتی پوره گوجه به جوش آمد، پنه را در تابه بریزید و در آن را بگذارید. حدود 8 تا 10 دقیقه برای نرم شدن پنه ها زمان لازم است.
مرحله چهارم
وقتی آب گوجه جذب پنه شد، زیتون را اضافه کرده و سپس آن را در ظرف دلخواه بریزید. در همان زمانی که پاستای شما داغ است، پودر پنیر پارمسان و برگ های ریحان را هم اضافه کنید.
پاستا عربیتا آماده سرو است. در صورت تمایل، روی آن چند تکه مرغ، گوشت گاو یا بوقلمون گریل و طعم دار شده بچینید. کافی است روی تکه های گوشت استیکی خرد شده یا برش های سینه مرغ، با برس ترکیبی از سیر، فلفل قرمز و روغن زیتون بمالید و سپس آنها را در دستگاه گریل قرار دهید.
منبع: کتاب کاله