طرز تهیه کاسه پنیر پارمزان جهت سرو سالاد

به گزارش مجله آی سیب، کاسه پنیر پارمزان یک ایده خلاقانه برای سرو سالاد و یا هر پیش غذای دیگر است. طرز تهیه کاسه خوراکی پنیز پارمزان بسیار ساده بوده و کمتر از 30 دقیقه زمان احتیاج دارد.

طرز تهیه کاسه پنیر پارمزان جهت سرو سالاد

کاسه پنیر پارمزان خوراکی چیست؟

سرویس آشپزی - پنیر پارمزان ( Parmesan cheese)، قدیمی ترین و معروف ترین پنیر ایتالیایی است. جالب است بدانید که هر کیلو از این پنیر لذیذ، از 16 لیتر شیر تازه گاو تهیه می گردد و کاملاٌ غنی از کلسیم و فسفر است؛ البته ناگفته نماند که ویتامین ها و پروتئین ها هم خیلی خوب در این پنیر حفظ می شوند و همین مسئله این پنیر را به عنوان یک پنیر غنی برای تمام سنین معرفی می نماید. هر 100 گرم از این پنیر حاوی 440 کالری است.

پنیر پارمزان یک پنیر سخت و خشک ایتالیائی است که رنگ آن بین زرد کمرنگ تا زرد تیره بوده و دارای سوراخ های بسیار ریزی در پوسته است. پنیر پارمزان اغلب به صورت رنده شده مصرف می گردد که در این صورت بهتر است آن را در یک ظرف کاملاً بسته و بدون منفذ در فریزر نگهداری کنید .

ویژگی این پنیر به گونه ای است که معمولاً همراه با سایر غذاها سرو می گردد، به عنوان مثال آن را در تهیه پاستاها، سوپ ها و سس های گوجه فرنگی به کار برده و یا در تهیه نان های مخصوص ایتالیایی و فرانسوی از آن استفاده می نمایند. پارمزان رنده شده در غذاهای تهیه شده با مرغ، پیتزاها، پوره های سیب زمینی و انواع سالادهای متنوع استفاده می گردد و طعم لذیذی به دسرهای حاوی میوه هائی نظیر گلابی، کدو، خربزه، انجیر تازه و حتی تارت سیب می دهد که می توان از نوشابه های مختلف و حتی کاپوچینو به عنوان نوشیدنی همراه با این غذاها استفاده نمود .

مواد لازم جهت تهیه کاسه پنیر پارمزان

پنیر پارمزان رنده شده

2 پیمانه

کاغذ پوستی

1 عدد

کاسه

2 عدد

سالاد فصل

به میزان لازم

طرز تهیه کاسه پنیر پارمزان

1- پنیر پارمزان را درون میکسر ریخته و به صورت پودر در آورید.

2- برای هر کاسه حدود 1/2 پیمانه پنیر پارمزان را روی کاغذ روغنی بریزید و به اندازه قطر دهانه کاسه پهن کنید.

3- ظرف حاوی پنیر را درون ماکروفر با حرارت 1100 به مدت 2 دقیقه قرار دهید.

4- پس از خارج کردن ظرف پنیر، به سرعت یک کاسه را وارو کنید و کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید و کاسه دوم را روی آن قرار دهید تا پنیر فرم کاسه را به خود بگیرد.

5- پس از فرم دریافت و سرد شدن پنیر، کاسه آماده سرو می باشد.

اگر کاسه ها در حین آماده سازی خرد شدند می توانید آن ها را با سالاد سرو کنید.

پس از آماده سازی کاسه ها می توانید به مدت 5 روز در ظرف در بسته آن ها را نگهداری کنید.

اطلاعات تغذیه ای هر کاسه خوراکی پنیر پارمزان

  • کالری: 182
  • چربی: 12.2 گرم
  • سدیم: 527 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 2.0 گرم
  • قند: 0 گرم
  • فیبر: 0 گرم
  • پروتئین: 18.2 گرم
منبع: ستاره
انتشار: 26 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: isibcase.ir شناسه مطلب: 927

به "طرز تهیه کاسه پنیر پارمزان جهت سرو سالاد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاسه پنیر پارمزان جهت سرو سالاد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید